BESPLATNA AUTO KREŠO MOBILNA APLIKACIJA

 

Poštovani posjetitelji predstavljamo vam Auto Krešo mobilnu aplikaciju za Android i iPhone smartphone uređaje. U potpunosti besplatnu Auto Krešo mobilnu aplikaciju možete preuzeti u App store ili Play store trgovinama. Mobilna aplikacija napravljena je za sve maloprodajne kupce, a koji nakon prijave imaju mogućnost ostvariti mnogobrojne pogodnosti.

Znači, nakon što skinete aplikaciju vrlo je bitno i registrirati se s vlastitim podacima. Nakon toga ćete u aplikaciji imati svoju ‘digitalnu karticu’, s imenom i prezimenom te serijskim brojem, a koja služi kao identifikacija u svim  Auto Stop servisima kao i poslovnicama Auto Kreše.

U mobilnoj aplikaciji možete pregledavati najnovije aktualnosti, pronaći najbliži Auto Stop servis, kao i očekivati informacije o akcijama napravljenim samo za vas. Prilikom popunjavanja informacija u izborniku ‘Profil’ svi korisnici imaju mogućnost upisivanja i podataka o svom vozilu pošto su akcije vezane upravo uz pojedini model automobila, skutera ili motocikla. Stoga popunjavanjem i tih podataka korisnici neće propuštati takve informacije i akcije.

AutoKresoAplikacijaLetak1AutoKresoAplikacijaLetak2

Upute za instalaciju i registraciju

Written by

Comments are closed.