Besplatno testiranje amortizera

Besplatno testiranje amortizera

Auto Krešo i Monroe pozivaju sve zainteresirane vlasnike automobila da dođu na besplatno testiranje amortizera. Testiranje će se održati u regionalnim centrima Auto Kreše u Splitu, Rijeci, Zagrebu Osijeku, i Varaždinu te u novom centralnom skladištu u Karlovcu. Za sigurnost vožnje preporuka je jednom godišnje ili svakih 20 tisuća kilometara provjeriti stanje kompletnog ovjesa, pa tako i amortizera. Također, stručnjaci ističu da se amortizeri mijenjaju svakih 80.000 kilometara.
Kako uočiti neispravnost amortizera? Pretjerano ljuljanje vozila; zanošenje u zavojima; poskakivanje svjetla; nestabilnost pri udaru bočnog vjetra; neravnomjerna istrošenost guma te ulje na tijelu amortizera samo su neki od pokazatelja da je potrebno provjeriti ispravnost amortizera.

Za sva vozila koja se amortizeri pokažu da su spremni za izmjenu,  u suradnji s Auto Stop mrežom brzih servisa, pripremili smo povoljnije cijene amortizera kao i izmjenu. Zato je ovo prava prilika da besplatno provjerite stanje amortizera, te ih po potrebi i zamijenite po povoljnijim uvjetima.

Testiranje amortizera odvijati će se od 6. lipnja 2016. i to prema slijedećem rasporedu: u ponedjeljak 6. lipnja – Lovački put 1, Split;  u utorak 7. lipnja – Marinići 145, Viškovo; u srijedu 8. lipnja -Zagrebačka ulica, Odvojak l br. 2 Karlovac; u četvrtak 9. lipnja – Biokovska 1b, Zagreb; u petak 10. lipnja – J.J.Strossmayera 165 u Osijeku; u subotu 11. lipnja – Optujska 157, Varaždin.

Comments are closed.