DEZINFICIRAJTE KLIMU U AUTOMOBILU!

Unutrašnjost ventilacijskog sustava automobila idealna je okolina za razvoj bakterija, gljivica i plijesni. Nakon što se uključi ventilacija ili klimatizacija u automobilu, strujanje zraka dovodi gljivice i bakterije u kabinu automobila što uzrokuje neugodan miris, a može štetno djelovati na zdravlje te uzrokovati kašalj i druge zdravstvene smetnje.

Zbog toga je važno povremeno očistiti i dezinficirati ventilacijski sustav automobila. Ovo je osobito preporučljivo prije ljeta kada se klimatizacijski sustav automobila često koristi. Loctite Hygiene Spray idealan je za dezinfekciju i dezodoriranje unutrašnjosti automobila – uključujući klima uređaj.

Uništava bakterije, viruse, gljivice i plijesan, a neugodan miris zamjenjuje svježim mirisom mentola i eukaliptusa. Ovaj proizvod uklanja i neugodne mirise cigareta i kućnih ljubimaca. Siguran i jednostavan za upotrebu, Loctite Hygiene Spray može se koristiti u unutrašnjosti automobila, kamiona, kombija, kamp prikolica i brodova, ali i za dezinfekciju klimatizacijskih uređaja u stambenim prostorima. Nakon samo 15 minuta djelovanja unutrašnjost automobila i ventilacijskog sustava je dezinficirana, a rizik od infekcija i alergijskih reakcija smanjen.

Written by

Comments are closed.